OFFICIEEL: Mechelen spreekt met nieuw contract vertrouwen uit in middenvelder

OFFICIEEL: Mechelen spreekt met nieuw contract vertrouwen uit in middenvelder

12-01-2017 13:33

KV Mechelen is volop in de race voor een ticket voor Play-Off 1. Malinwa staat voorlopig op een uitstekende vijfde plaats in de stand, maar kijkt ook al vast vooruit naar de toekomst. Het heeft middenvlder Glenn Claes om deze reden langer vastgelegd.

Mechelen maakte donderdag via de officiële kanalen bekend dat Claes zijn aflopende verbintenis met drie jaar heeft verlengd. De 22-jarige Claes heeft nu een lopende verbintenis tot en met de zomer van 2020. Claes kwam in 2013 over van Lierse SK en speelde sindsdien 91 keer voor Mechelen, waarin hij goed was voor zeven treffers. Dit seizoen kwam hij al veertien matchen in actie, maar moet hij het vooral doen met invalbeurten. 

Claes is zeer blij met zijn contractverlenging. ''Absoluut, ik ben zeer tevreden. KV Mechelen is een bijzonder mooie club die volop aan het groeien is. Dat zie je, dat voel je. Ik wil dan ook de coach, de sportieve staf en het bestuur bedanken voor het vertrouwen. Dit doet ongelofelijk veel deugd'', zo luidt zijn reactie op de clubsite.