Einde van Najar bij Anderlecht lijkt slechts kwestie van tijd

Einde van Najar bij Anderlecht lijkt slechts kwestie van tijd

12-01-2017 13:20

Andy Najar heeft zichzelf geruisloos terug in de ploeg geknokt na zeven maanden blessureleed. De Hondurees liep een zware kruisbandblessure op in de Play-Off 1 wedstrijd tegen Club Brugge van vorig seizoen. Najar is dus weer helemaal terug. Hij blikt in Het Laatste Nieuws alvast even vooruit op zijn toekomst bij de club.

De fans van Anderlecht hopen best wel niet te hard op een verlengd verblijf van Najar. ''Mijn contract loopt binnen anderhalf jaar af'', zegt de Hondurees. ''Waarschijnlijk praten we volgende maand. Ik ben de club dankbaar. Maar ik denk wel aan de Engelse of Spaanse competitie. Mijn aanvraag voor een Belgisch paspoort is lopende. Dat kan mij helpen bij een transfer'', verklapt hij zijn ambities.

Normaal gezien blijft Najar nog zes maanden bij Anderlecht, alvorens de poort naar een grote competitie open te trekken. Onder meer Sevilla trok vorig seizoen al erg aan de mouw van Najar, maar die moest dus noodgedwongen in het Astridpark blijven. Het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat de verdediger volgend seizoen nog de kleuren van Anderlecht zal verdedigen.