Nieuwe spits van Genk was onder de indruk: ''Ik heb niet getwijfeld''

  Nieuwe spits van Genk was onder de indruk: ''Ik heb niet getwijfeld''

  donderdag 12 januari 2017 om 10:35

  Genk trok dinsdag Jose Manuel Garcia Naranjo aan. De Spanjaard moet de vervanger worden van de langdurig geblesseerde Nikolaos Karelis. Naranjo is blij met zijn transfer, nadat hij in zijn thuisland op een zijspoor zat bij Celta de Vigo.

  "Ik wilde graag andere lucht opsnuiven. Ik paste bij Celta niet in de plannen van de trainer, hoewel ze mij een contract voor vijf seizoenen hadden gegeven. Dat was ontgoochelend en vooral ook frustrerend. In een terugkeer naar de Spaanse Tweede Klasse had ik geen zin en toen Genk mij een mooi voorstel deed heb ik niet getwijfeld'', laat de nieuwe aanwinst weten aan Het Laatste Nieuws. De aanvaller liet eerder al weten dat hij Genk aan het werk zag in de Europa League en onder de indruk raakte.

  Naranjo hoopt zich snel te bewijzen aan coach Albert Stuivenberg.  "Ik voel me het best op de linkerflank of in de punt van de aanval. De laatste maanden heb ik niet veel wedstrijden gespeeld, maar ik heb geen conditionele achterstand. Ik heb voluit getraind en als de trainer me nodig heeft, sta ik meteen klaar."

  Poll

  Is Naranjo een goede aanwinst voor Genk?

  (551 stemmen)

  Plaats een reactie

  Riquelme +458
  donderdag 12 januari 2017 om 11:27
  Niet getwijfeld, toen geen andere ploegen belden
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Nieuwe spits van Genk was onder de indruk: ''Ik heb niet getwijfeld''