UPDATE. United bevestigt: Fellaini langer op Old Trafford

  UPDATE. United bevestigt: Fellaini langer op Old Trafford

  donderdag 12 januari 2017 om 11:39

  Hij is niet altijd even geliefd bij de supporters van Manchester United, maar Marouane Fellaini kan op een langer verblijf bij zijn club rekenen. Trainer José Mourinho is zeer tevreden over onze landgenoot en gaat graag langer hem door.

  Fellaini werd in de voorbije jaren regelmatig verguisd door de United-supporters, maar is opgebloeid onder Mourinho. Dinsdagavond maakte hij nog de belangrijke 2-0 in de League Cup-wedstrijd tegen Hull City, waardoor United een goede kans maakt om zich te plaatsen voor de finale van het bekertoernooi. Volgens de BBC zal United de optie in het contract van Fellaini lichten, waardoor de middenvelder tot 2018 vastligt in Manchester.

  Mourinho toonde zich na afloop van het duel met Hull nog zeer tevreden over Fellaini. "Hij heeft een hele sterke mentaliteit en laat het echt zien", sprak de coach lovende woorden over zijn pupil, die hem vlak na zijn doelpunt in de armen vloog. "Hij weet dat hij een erg belangrijke speler voor mij is", besluit Mourinho. Fellaini speelt sinds 2013 voor United, dat hem overnam van Everton.

  UPDATE 11u39: Manchester United bevestigt dat het de optie in het contract van Marouane Fellaini licht. Daardoor ligt de middenvelder tot medio 2018 vast bij United. José Mourinho is overtuigd van de meerwaarde van de Rode Duivel. In het bestuur heersen er nog twijfels. Met deze tussenoplossing koopt de club extra tijd om een definitieve beslissing te nemen over de toekomst van Big Fella.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  UPDATE. United bevestigt: Fellaini langer op Old Trafford