Anderlechtenaar ambitieus: Nu moet ik beslissend zijn, ik weet dat ik beter kan

Anderlechtenaar ambitieus: "Nu moet ik beslissend zijn, ik weet dat ik beter kan"

11-01-2017 16:44

In augustus streek verloren zoon Massimo Bruno opnieuw neer op het Astridpark. De winger hoopte bij RSC Anderlecht terug zijn niveau van weleer te vinden, maar moest lang wachten op het vertrouwen van René Weiler. Op stage wil Bruno zijn vormpeil nu verder opkrikken.

"In het begin had ik het moeilijk", draait het jeugdproduct van paars-wit niet rond de pot bij RTBF. "Ik heb vrij lang moeten wachten voor ik mijn kans kreeg. Toen het moment er eindelijk was, heb ik die kans ook gegrepen en speelde ik enkele goede matchen na elkaar. Nu pas ik beter in de plannen van de coach. Ik weet dat ik beter speel als ik een paar matchen op rij aan de bak mag komen. De pauze heeft me goed gedaan. Fysiek ben ik klaar. Nu moet ik nog beslissend worden, want ik weet dat ik nog beter kan", aldus Bruno.

Perfecte winterstage
In La Manga is alles alvast aanwezig om progressie te boeken. "Het is een zeer, zeer positieve stage", klinkt de flankaanvaller lovend. "We mogen allemaal tevreden zijn, er werd goed gewerkt. Normaal gezien zijn er ook wedstrijden, maar hier is iedereen honderd procent geconcentreerd op training. Als we één groep vormen, waar de sfeer goed zit en waar we vechten voor elkaar, vaart Anderlecht daar wel bij", weet hij.

"Deze stage heeft die toenadering tussen de spelers mogelijk gemaakt", vervolgt Bruno. "Nochtans waren er behoorlijk wat nieuwe jongens en kennen we elkaar slechts zes maanden. Toch was de sfeer goed. Vooral dat moeten we behouden, het zal ons vertrouwen geven voor de tweede ronde."