Lokeren heeft eerste wintertransfer beet: Ik heb een persoonlijk akkoord

Lokeren heeft eerste wintertransfer beet: "Ik heb een persoonlijk akkoord"

woensdag 11 januari 2017 om 16:14

Sporting Lokeren is één van de weinige clubs die nog geen wintertransfer heeft voorgesteld. Toch heeft al een tijdje een versterking beet, want Gary Martin is mee op stage. De Engelse aanvaller denktt dat de transfer snel officieel zal worden.

Martin is een oude bekende van trainer Runar Kristinsson, het jeugdproduct van Middlesbrough heeft vooral in de Scandinavische competities furore gemaakt. Momenteel is hij eigendom van Vikingur in de IJslandse competitie, maar die club leende him dit seizoen uit aan Lillestrom. Daar is Kristinsson met hem in contact gekomen.

"Mijn club Vikingur en Lokeren zijn eruit. En ik ben zelf ook rond met Lokeren. Het belangrijkste is dat ik toon dat mijn conditie niet verschrikkelijk is. De Noorse competitie ligt al een tijd stil, ik raakte twee maanden geen bal aan. Nu voel ik me elke dag fitter worden", zo laat Martin weten aan Gazet Van Antwerpen.

Martin wil Lokeren helpen met zijn neus voor goals. "Ik weet het doel staan. Toch belangrijk voor een spits, hé? Als ik in de basis sta, moet ik aan een doelpunt op twee matchen geraken. Dat is het doel. Handig voor de ploeg is dat ik een totaal andere spits ben dan Tom. Hij is een slimme speler, die goed de bal bijhoudt. Ik ben iemand die constant diep gaat en de verdedigers onder druk zet. Wij twee samen voorin: dat kan werken, denk ik. Sowieso ben ik ook een team player, die het werk niet schuwt."

Plaats een reactie

Jjmr +2
woensdag 11 januari 2017 om 20:43
Welgekomen versterking!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Lokeren heeft eerste wintertransfer beet: "Ik heb een persoonlijk akkoord"