Einde verhaal voor Copa bij Lokeren? Doe mijn contract zo goed mogelijk uit

Einde verhaal voor Copa bij Lokeren? "Doe mijn contract zo goed mogelijk uit"

woensdag 11 januari 2017 om 14:53

Barry Boubacar Copa is een echt meubelstuk bij Sporting Lokeren, de Ivoriaanse doelman speelt al sinds 2007 voor de Waaslanders. Met zijn 37 jaar is hij wel het ouderdomsdeken van de kern: wordt zijn contract nog verlengd?

Copa laat zich bij Sporza vaag uit over de toekomst. "Ik hoop mijn contract hier zo goed mogelijk uit te doen. Ik ben dus na januari nog zeker bij Lokeren. Of ik hier volgend seizoen ook nog zal zijn? Tot juni ben ik zeker een speler van Lokeren."

 De vraag is echter wat er daarna gebeurt. Copa weet dat hij niet meer van de jongste is. "Ik denk aan een interview met Arsène Wenger. Zolang je kunt spelen, moet je blijven voetballen. Zolang je er plezier in hebt, moet je dat blijven doen", zei hij. Ik werk hard en ben zeer veeleisend. Ik geef mezelf geen geschenken. Mijn gezondheid is het belangrijkste. Tijdens mijn vakantie heb ik veel zieke kinderen gezien. Ik zal dus niet klagen, want ik heb het geluk om te kunnen voetballen."

Copa kan nog niet met zekerheid zeggen wanneer hij gaat stoppen met voetballen. "Ik geef het maximum, maar in het leven komt er altijd een einde. Dat kan over 10 maanden zijn, over 1 jaar of over 5 jaar. Ik bid gewoon tot God om gezond te blijven."

Poll

Moet Copa een extra jaar krijgen?

(168 stemmen)

Plaats een reactie

woensdag 11 januari 2017 om 15:43
Dat hij maar blijft, altijd ambiance in de goal
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Einde verhaal voor Copa bij Lokeren? "Doe mijn contract zo goed mogelijk uit"