Manager Martinez bevestigt; Er is interesse vanuit België

  Manager Martinez bevestigt; "Er is interesse vanuit België"

  woensdag 11 januari 2017 om 14:00

  Komt Josef Martinez naar de Jupiler Pro League of niet? De Venezolaande spits van Torino werd al gelinkt aan Club Brugge, Genk én AA Gent, maar heeft nog nergens getekend. Zijn manager hoopt op een snelle doorbraak. https://www.voetbalprimeur.be/nieuws/715186/-ook-aa-gent-schiet-wakker-voor-transferdoelwit-van-club-brugge-.html

  In het Italiaanse La Stampa laat de manager zich uit over een wintertransfer voor Martinez. "We zoeken naar een team van topklasse, het geld komt pas op de tweede plaats. Hij staat vierde in het Zuid-Amerikaanse topschuttersklassement voor het WK 2018, dus er zijn verschillende oplossingen voorhanden. We hebben aanbiedingen uit Duitsland, Engeland en België, en ze volgen hem ook nog in Rusland. Aangezien Josef nog maar 23 jaar is, is er veel belangstelling."

  Torino heeft Martinez zelf voor 3,2 miljoen euro weggehaald bij Young Boys Bern, het hoopt nog een kleine winst te maken qua transferprijs. Torino zou overstag gaan voor een transfersom rond vijf miljoen euro, maar voorlopig heeft geen enkele ploeg dat al geboden voor de spits. Martinez overigens ook nog op de flank uit de voeten. 

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Manager Martinez bevestigt; "Er is interesse vanuit België"