'Een overstap naar Club Brugge? Nee, in België speel ik enkel voor Anderlecht'

'Een overstap naar Club Brugge? Nee, in België speel ik enkel voor Anderlecht'

11-01-2017 13:07
1

Als het van Andy Najar afhangt, wordt Anderlecht zijn laatste club in België. De flankspeler denkt er niet aan om in België ooit in een andere kleur dan het paars en wit te spelen. 

De Hondurees lijkt aan zijn laatste maanden bij Anderlecht bezig. Waar ligt de toekomst van de winger? De fans konden op de Facebookpagina van Anderlecht vragen stellen. Ook die vraag dook meermaals op. "Ik focus nu vooral op Anderlecht", reageerde hij. "Daarna zien we wel weer, maar ik denk niet dat ik bij een andere club in België zou kunnen spelen. Bij Club Brugge? Neen, als ik vertrek zal het voor het buitenland zijn. Ik droom van Arsenal, dat is mijn favoriete club in de wereld."

Najar werkt momenteel aan zijn comeback na een zware blessure. Met Anderlecht heeft hij dit seizoen nog één graag doel. "We kunnen de titel pakken dit seizoen en ik wil mijn steentje daarvoor bijdragen. We werken er erg hard aan. Ik geef eigenlijk liever assists dan dat ik scoor, maar we gaan vooral voor het kampioenschap", klonk het verder nog.