Anderlecht krijgt slecht nieuws van Belgisch doelwit: Ik moet geduldig blijven

Anderlecht krijgt slecht nieuws van Belgisch doelwit: "Ik moet geduldig blijven"

11-01-2017 11:00

Matz Sels heeft nog niet veel plezier beleefd aan zijn avontuur bij Newcastle. Hij verliet deze zomer AA Gent voor een nieuw begin in Engeland, maar is daar pas de tweede doelman. Sels wil echter terugknokken naar de winterstop. 

Voorlopig is het Karl Darlow die tussen de palen mag staan, Sels kijkt toe vanop de bank. In The Chronicle reageert hij op zijn situatie. "Ik probeer hard te werken op training en het moeilijk te maken voor de coach. Karl doet het momenteel goed, zo gaat dat in het voetbal. Er kan er maar één in het doel staan. Ik moet geduldig blijven en zien wat de toekomst brengt."

Die toekomst lijkt dus voorlopig geen transfer te brengen, ook al werd Sels al verschillende keren gelinkt aan Anderlecht. In tegenstelling tot Laurent Depoitre kan Sels na de winterstop nog spelen voor Anderlecht, want hij heeft dit seizoen geen enkele wedstrijd gespeeld voor AA Gent. Bovendien wil Anderlecht graag een keeper huren, want Mile Svilar wordt klaargestoomd voor volgend seizoen. Sels is kennelijk nog niet klaar om de strijd op te geven.