'Chinees geld kan nog oplossing bieden voor Defour en Depoitre'

  'Chinees geld kan nog oplossing bieden voor Defour en Depoitre'

  woensdag 11 januari 2017 om 10:20

  In China is men druk bezig met het versterken van de competitie. Zo werd Axel Witsel al gehaald samen met nog heel wat andere buitenlanders. Voor Laurent Depoitre en Steven Defour kan de Chinese competitie ook nog een oplossing zijn.

  Het duo krijgt amper speelminuten bij hun respectievelijke clubs (Burnley en Porto). Volgens Het Nieuwsblad is het goed mogelijk dat de twee in de wintertransferperiode nog vertrekken. Aangezien beide spelers wel al voor twee ploegen hebben gespeeld, zijn er maar een paar opties. Een terugkeer naar hun ex-club (Anderlecht en Gent) lijkt onwaarschijnlijk. China is dus één van de enige andere oplossingen.

  Voetballers mogen per seizoen maar voor twee clubs uitkomen. De FIFA maakt echter wel een uitzondering voor competities die opnieuw starten. De Chinese competitie is er daar één van. Defour en Depoitre hebben nog geen voorstel op zak, maar in China is men wel zot van Rode Duivels. Zo raakte al bekend dat Romelu Lukaku, Christian Benteke, Dries Mertens, Mousa Dembélé en Marouane Fellaini een aanbieding kregen vanuit China.

  Poll

  Is China een goede oplossing voor Defour en Depoitre?

  (111 stemmen)

  Plaats een reactie

  woensdag 11 januari 2017 om 10:25
  Defour, nog zo eentje die een veel mooiere carrière had gehad met een klein beetje beroepsernst
  Vind ik leuk
  kenweb +87
  donderdag 12 januari 2017 om 16:47
  zeker een oplossing voor die 2 sukkelaars hun nieveau dat is het zeker
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Chinees geld kan nog oplossing bieden voor Defour en Depoitre'