'Spits van Club Brugge versiert uitleenbeurt van anderhalf jaar'

  'Spits van Club Brugge versiert uitleenbeurt van anderhalf jaar'

  woensdag 11 januari 2017 om 08:42

  Heel wat supporters zullen hem ondertussen vergeten zijn, maar ook Leandro Pereira is nog altijd een speler van Club Brugge. De spits vertoeft momenteel in Brazilië en wil graag blijven. Club Brugge zet een opvallende constructie op.

  Pereira heeft bij Club nog een contract tot 2019, maar de kans dat hij ooit nog in Jan Breydel speelt is heel klein. De Braziliaan kon vorig seizoen niet één keer scoren voor Club. Blauw-Zwart heeft hem dan maar uitgeleend aan Palmeiras, zijn club van herkomst. Daar scoorde hij nog maar twee goals, maar hij kon er wel de landstitel vieren.

  Nu zou Pereira op het punt staan om voor een nieuwe club te tekenen. Globo Esporte weet namelijk dat Pereira een akkoord heeft bereikt met Sport Recife, een andere Braziliaanse ploeg. Club Brugge moet nog zijn goedkeuring geven voor die uitleenbeurt, maar de entourage van Pereira verwacht geen problemen. Club heeft drie miljoen euro betaald voor Pereira, maar zijn waarde is sindsdien alleen maar gedaald. Een goed seizoen in Brazilië kan wonderen doen op dat vlak.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  'Spits van Club Brugge versiert uitleenbeurt van anderhalf jaar'