UPDATE: 'Club Brugge toont interesse in toptalent van PSG'

UPDATE: 'Club Brugge toont interesse in toptalent van PSG'

11-01-2017 19:30
1

Er speelt binnenkort mogelijk een speler van Paris Saint-Germain op de Belgische velden. Een Belgische club zou interesse tonen in het jonge talent Hervin Ongenda.

De 21-jarige aanvaller wordt al een lange tijd bestempeld als een groot toptalent. Mede door blessures kon hij echter nooit helemaal doorbreken. Een vertrek bij PSG lijkt aan de orde. Volgens Foot Mercato komt dat er ook snel aan. Enkele Franse tweedeklasser en ook een interessante Belgische club toont interesse.

De spits is einde contract, waardoor hij de club aan het einde van het seizoen gratis kan verlaten. Een mogelijke bestemming is Charleroi, dat eerder al zaken deed met PSG (o.a. Neeskens Kebano). De club had de speler ook in het verleden al in het vizier.

Wat wel vast staat, is dat Ongenda PSG sowieso zal verlaten. Een grote doorbraak bij de Franse topclub zit er niet in. In totaal speelde hij zestien wedstrijden voor de club, daarin kon hij twee keer scoren.

UPDATE 11/01 19.30: Intussen is bekend geraakt om welke Belgische club het gaat. Volgens Le Parisien heeft Club Brugge contact gehad met PSG om de (flank)aanvaller over te nemen.