Coucke onthult de transferplannen van KVO: Keuzes worden moeilijker

Coucke onthult de transferplannen van KVO: "Keuzes worden moeilijker"

10-01-2017 20:54
1

KV Oostende begint met veel goede moed, maar weinig nieuwe spelers aan 2017. De Oostendenaren gaan voor Europees voetbal. De supporters moeten echter niet meer hopen op nog veel nieuwkomers.

De club haalde in de wintertransferperiode tot dusver enkel William Dutoit. Dat zal ook de laatste inkomende transfer zijn. Dat bevestigde Marc Coucke tegenover Sporza. "We zijn op elke positie dubbel bezet. Als we nu spelers zouden aantrekken, zouden we er zelfs op achteruit gaan, want dan worden de keuzes nog moeilijker. Je mag er immers maar elf opstellen."

De voorzitter van KVO heeft ook een grote droom met zijn weireldploegsje. "Tweede worden! Voorronde Champions League en al! Probleem is wel dat we bij Oostende een grote prijzenkast hebben waar nog altijd niets instaat. Alleen wat stof", zegt hij.

Op een mooie prijs maakt het zeker nog kans. Zo is KVO nog steeds een kandidaat-winnaar voor de beker. "Als je een beker wint, kun je daar wel iets inzetten. Een tweede plaats, daar krijg je niets voor. Al krijg je wel een schildje van je CL-tegenstander. Maar het is zalig dat we hier al kunnen over dromen, zeker als je weet van hoe ver we komen", besluit Coucke.