Nieuwe kandidaat staat op: Gouden Schoen? Ik zou zeggen Tielemans

  Nieuwe kandidaat staat op: "Gouden Schoen? Ik zou zeggen Tielemans"

  dinsdag 10 januari 2017 om 17:15

  Over minder dan een maand weten we wie de Gouden Schoen 2016 wordt. Met José Izquierdo, Ruud Vormer en Lukasz Teodorczyk lijken er drie topfavorieten te zijn. Maar wat met Youri Tielemans?

  Frank Boeckx geeft in een interview bij Sporza aan dat zijn ploegmaat een goede keuze zou zijn voor de Gouden Schoen. "De Gouden Schoen? Ik zou zeggen Tielemans, gewoon omdat hij er altijd dichtbij is. Hij verdient wel eens hoger dan Belofte Van Het Jaar. Hij is constant en hij is ook Rode Duivel geworden, dat zal toch niet voor niets zijn. Iemand van Club Brugge? Dat hoeft niet, het kan ook iemand van AA Gent zijn. Of iemand van Anderlecht die in de twee helften goed was. Het hangt er een beetje van af." 

  "Vorig jaar was het Butelle die goed was, Proto ook. Nu is Proto bij Oostende ook goed geweest. Butelle heeft een mindere periode gehad, maar werd wel kampioen. Proto heeft dan weer geen mindere periode gehad. Het zal fifty-fifty worden", zo voorspelt Boeckx.

  Poll

  Wie verdient de Gouden Schoen het meest?

  (1547 stemmen)

  Plaats een reactie

  JpN +290
  dinsdag 10 januari 2017 om 18:23
  Tielemans? Frank, blijf van den drank.
  Vind ik leuk
  woensdag 11 januari 2017 om 12:56
  Enkel Izquierdo verdient hem heeft Brugge kampioen gemaakt en wereldgoal in CL. Teo speelt hier nog maar paar maanden! Als Teo zo blijft spelen verdient hij hem volgend jaar.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Nieuwe kandidaat staat op: "Gouden Schoen? Ik zou zeggen Tielemans"