Nieuwe Bruggelingen krijgen rapport: 'Horvath heeft présence, Palacios nonchalant'

Nieuwe Bruggelingen krijgen rapport: 'Horvath heeft présence, Palacios nonchalant'

10-01-2017 15:00
1

Club Brugge heeft deze winter aardig wat nieuwe namen gehaald, die het meteen mochten bewijzen in een oefenpartij tegen Werder Bremen (1-1). Michel Preud'homme is opgetogen. Hij heeft een goede prestatie gezien.

Vooral in de eerste helft domineerde Club Brugge het spel. "Het was een hele goede eerste helft van ons. We hebben de beste kans gehad via Izquierdo en hadden zelfs 2-0 of 3-0 kunnen voorstaan. In de tweede periode was het meer een experimentele ploeg met veel jonge spelers, die weinig hebben samengespeeld", legt hij uit in Het Laatste Nieuws. 

In die tweede helft kregen een paar nieuwe jongens hun kans. "Helibelton Palacios was in het begin wat nonchalant, maar je ziet dat hij snel en vinnig is. Alleen zullen we hem ook tactisch wat moeten bijschaven. Ethan Horvath had niet veel werk, maar je zag wel dat hij présence had. Niet simpel als keeper op een slecht verlicht veld."

Lex Immers kon echt overtuigen. Hij maakte meteen zijn eerste doelpunt in zijn typische stijl. "Daarom hebben we Lex gehaald. Wat hij vandaag deed, was een typische beweging van hem. Hij kiest zó goed positie in de zestienmeter."