China heeft België ontdekt: vijf Rode Duivels kregen aanbieding

China heeft België ontdekt: vijf Rode Duivels kregen aanbieding

10-01-2017 08:49
1

Het Chinese voetbal domineert de transfermarkt deze winter. Na onder meer Carlos Tevez, Oscar en Axel Witsel hopen ze in het Verre Oosten dat er nog meer toppers volgen. Maar liefst vijf Rode Duivels hebben een aanbod op zak.

Romelu Lukaku, Christian Benteke, Dries Mertens, Mousa Dembélé en Marouane Fellaini zijn de internationals die de kans hebben om hun brood te verdienen in China, weet Het Nieuwsblad. Details over de aanbiedingen zijn er niet, maar het staat vast dat het over enorme bedragen gaa. Volgens de krant zouden ze het veronderstelde loon van Witsel (18 miljoen per jaar) overtreffen. 

Romelu Lukaku heeft alvast 'neen' gezegd. "Romelu kiest niet voor het geld", is Lukaku’s zaakwaarnemer Mino Raiola duidelijk. De andere zouden twijfelen over het gigantische aanbod. "Het is sowieso een moeilijke keuze", aldus Dembélé. "Voor jongere spelers die nog moeten groeien is het niet verstandig. Voor oudere spelers ligt dat anders. Maar ik heb geen idee over het niveau daar. Het is moeilijk te zeggen."

Wie nog geen aanbieding kreeg, is Radja Nainggolan. Het is echter niet ondenkbaar dat ze ook voor hem zullen aankloppen. Door zijn Indonesische roots telt hij namelijk als Aziaat en ontsnapt hij aan de regel over buitenlanders.