Casteels hint: Anderlecht of Genk? Ik sluit niets uit

Casteels hint: "Anderlecht of Genk? Ik sluit niets uit"

10-01-2017 07:00
6

Koen Casteels startte het seizoen als nummer één bij Wolfsburg, maar ondertussen moet hij opnieuw Diego Benaglio voor zich dulden. Onze landgenoot wil deze winter dan ook een oplossing vinden voor zijn situatie. Een transfer naar België is een mogelijkheid.

"Ik wil graag duidelijkheid", opent Casteels in Het Nieuwsblad. "Zowel een definitieve transfer als uitleenbeurt zijn een optie voor mij. Wolfsburg zei in eerste instantie dat ik niet weg mocht, maar ze beseffen ook dat het kapitaalsvernietiging is om mij te laten wegkwijnen op de bank. Als ik vertrek, zal het zijn naar een club waar ik zeker eerste doelman ben."

Clubs als Napoli en Fiorentina werden al genoemd, maar Casteels wil niets uitsluiten. "Het liefst blijf ik natuurlijk zo lang mogelijk in een topcompetitie, omdat het niveau daar toch hoger ligt dan in België. Ik weet ook dat ik dat aankan. Maar ik sluit niets uit. Ik hoorde ook dat teams als Anderlecht en Genk een keeper zoeken. Eens luisteren kan nooit kwaad", aldus de doelman.