Stuivenberg heeft boodschap voor bestuur: Je kan niet dezelfde speler halen

Stuivenberg heeft boodschap voor bestuur: "Je kan niet dezelfde speler halen"

08-01-2017 22:00
1

Het huiswerk van Racing Genk is nog niet klaar. Albert Stuivenberg heeft al Sander Berge als aanwinst gekregen, maar wil zeker nog een spits. Dat bevestigt hij aan Sporza.

Stuivenberg wil een vervanger hebben voor Nikolaos Karelis, die naar schatting acht maanden out is met een knieblessure. Diep in de spits heeft hij nu enkel nog Aly Samatta over. "We zijn uiteraard op zoek naar versterking. Een vervanger voor Karelis is een prioriteit. Daar kan ik niet veel over zeggen. Je kan niet dezelfde speler halen. We gaan zijn doelpunten missen. We zoeken iemand die past in onze filosofie. Iemand die een aanspeelpunt is en kan scoren en ook zelf iets kan forceren."

Na de transfer van Wilfred Ndidi naar Leicester mag er ook geen enkele sterkhouder vertrekken, en al zeker Leon Bailey niet. "Hem wil ik zeker niet kwijt. Ik wil geen spelers kwijt en ook Leon niet. Ik heb al met hem gesproken en ik twijfel ook niet aan hem. Ik zie ook op training dat hij nog heel betrokken is. Hij kan een heel belangrijke speler voor ons zijn."