Blamage voor Oud-Heverlee Leuven, bezoekers krijgen stevige klap tegen Union

08-01-2017 16:24

Het nieuwe jaar is slecht ingezet voor Oud-Heverlee Leuven. Op bezoek bij Union Sint-Gillis ging het pijnlijk onderuit. Het werd 4-0 voor de Brusselaars.

Union Sint-Gillis mocht absoluut niet verliezen. Dat werd ook meteen duidelijk in de eerste minuten van de wedstrijd. Na twintig minuten voetballen stond het al 2-0 voor de thuisploeg.

Momhammed Aoulad maakte het eerste doelpunt van de wedstrijd. Daarna zorgde Nicolas Rajsel nog voor de tweede. OHL bleef verstomd achter. Het maakte geen aanspraak op de aansluitingstreffer, waardoor het 2-0 bleef tot de rust.

Na de pauze ging OHL op zoek naar dat eerste doelpunt. Het liep echter in de val van de thuisploeg. Een vlijmscherpe counter deed het licht helemaal uit bij de Leuvenaren. Aguemon maakte er 3-0 van. Het ging nog van kwaad naar erger toen Union er zelfs 4-0 van maakte.

OHL blijft door het resultaat steken op de vijfde plek in de stand. Union staat nog steeds op de zevende en dus voorlaatste plek, maar heeft nu drie punten voorsprong op rode lantaarn Lommel United.