Louwagie over transferdoelwitten Gent: Niet over één nacht ijs gaan

Louwagie over transferdoelwitten Gent: "Niet over één nacht ijs gaan"

08-01-2017 14:43
1

AA Gent heeft een teleurstellend eerste deel van het seizoen achter de rug. De Buffalo’s staan momenteel pas op de zevende plaats, een positie die geen recht geeft op Play-Off 1. Momenteel is Gent is Spanje het tweede deel van het seizoen aan het voorbereiden. Michel Louwagie is daar ook aanwezig, maar houdt zich vooral bezig met de transfers.

Met Lovre Kalinic, Samuel Kalu en William Troost-Ekong heeft Louwagie al drie stevige versterkingen, maar er mag nog meer actie verwacht worden in de Ghelamco Arena. "We zijn de hele tijd bezig met transfers, ook tijdens de winterstage. Ik loop hier de hele tijd met mijn telefoon rond", vertelde Louwagie in Spanje voor de microfoon van Sporza. "Met Kalu, Troost-Ekong en Kalinic hebben we toch al drie toppers aangetrokken."

"Sinds twee jaar worden we aanzien als een topclub en de benadering is daardoor anders geworden. Deze mercato hebben we gekozen voor spelers die meteen inzetbaar zijn en de volgende transfer moeten dat ook zijn. We kunnen dus niet over één nacht ijs gaan. We zijn bezig met een aantal dossiers", besloot de manager van Gent.