OFFICIEEL: Club Brugge heeft nu ook nieuwe verdediger beet

OFFICIEEL: Club Brugge heeft nu ook nieuwe verdediger beet

07-01-2017 17:00
1

Officieel is er nog niets, maar het is nu wel duidelijk dat Helobelton Palacios een speler van Club Brugge wordt. Sporza weet namelijk dat deze Colombiaan heeft aangesloten bij de winterstage.

Palacios is net gespot op de winterstage van Club Brugge in Spanje. Hij zal er aansluiten met de groep en vanaf nu ook meetrainen. Palacios wordt zo de vierde wintertransfer van Club Brugge. Het gaat om een snelle rechtsachter die wordt opgehaald bij Deportivo Cali uit Colombia. Hij moet Ricardo van Rhijn het vuur aan de schenen leggen op de rechterflank.

In zijn zog heeft ook German Mera een akkoord bereikt met Club Brugge, maar die centrale verdediger zal pas in de zomer de oversteek maken. Logischerwijze sluit hij dan ook niet aan bij die winterstage. Met de komst van Palacios lijkt het huiswerk van Club Brugge nu al af, al kan er altijd nog een appel uit de kast rollen. 

UPDATE 17:35 Club Brugge heeft het nieuws net bekrachtigd. Palacios is inderdaad de vierde wintertransfer van Club, zo laat het weten via de officiële website. Hij tekent tot 2020.

Lees ook: Transferoverzicht Jupiler Pro League: winter 2016-2017



Bron: Photonews