OFFICIEEL: Club Brugge trekt transfervrije Immers aan

OFFICIEEL: Club Brugge trekt transfervrije Immers aan

07-01-2017 09:05
4

Club Brugge heeft een nieuwe aanvallende middenvelder aangetrokken. De dertigjarige Lex Immers werd vastgelegd. Hij zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2018.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. De Nederlander, die zijn contract bij Cardiff City onlangs ontbonden zag worden, levert fors in om bij Club Brugge te voetballen. Hij wilde absoluut bij Blauw-Zwart aan de slag gaan. De middenvelder reisde vrijdagavond naar België, waar hij zijn handtekening zette onder een contract tot 2018. Dat kan bij goede prestaties ook automatisch verlengd worden met één seizoen.

Bij Club Brugge moet Immers de concurrentie aangaan met Hans Vanaken, die weinig rivalen heeft op zijn positie. Voor Club Brugge wordt Immers de vierde Nederlander in de ploeg. Eerder trokken ook al Stefano Denswil, Ruud Vormer en Ricardo van Rhijn naar Brugge. Die drie werden allen een (groot) succes. Immers moet de volgende in het rijtje worden.

Lees ook: VP Scout: ‘O, o, o Den Haag, Club Brugge gaat voor dartend werkpaard’

Update 9.05: Club Brugge kondigde zaterdagochtend de transfer van Immers aan. Hij sluit zaterdagnamiddag nog met Club Brugge aan op stage in het Spaanse Sotogrande.

Lees ook: Transferoverzicht: Jupiler Pro League winter 2016 - 2017