Aanvaller is terug van weggeweest: Ik ken hier iedereen

Aanvaller is terug van weggeweest: "Ik ken hier iedereen"

06-01-2017 20:52

KV Kortrijk legde vrijdag Teddy Chevalier vast. De Franse aanvaller keert dus terug naar het oude net. Voor KVKtv sprak hij voor het eerst na zijn transfer.

Chevalier komt over van Lens. "Ik kom terug thuis hier. Ik heb hier mooie momenten beleefd. Het is met een grote fierheid en met plezier dat ik terugkeer", aldus Chevalier. "Ik ken hier iedereen. Ik voel me hier heel goed. Ik ken heel wat spelers: Gertjan De Mets, Elohim Rolland, Stijn De Smet en Anthony Van Loo. De anderen zal ik leren kennen. Er zijn heel wat nieuwe spelers sinds ik vertrok."

Natuurlijk heeft Chevalier de nodige ambitie. "Ik hoop opnieuw in topvorm te geraken. Ik wil assists geven, doelpunten maken en vooral zoveel mogelijk spelen. Ik wil het team helpen om zo hoog mogelijk te eindigen."

Dankwoord
Bij Chevalier kriebelde het eind vorig jaar al om te spelen voor KV Kortrijk. "Tegen Anderlecht ben ik op bezoek geweest. De fans hebben we luid toegezongen. Toen ik in de tribune zat, wilde ik één ding en dat was spelen. Ik was gespannen tijdens de match. Ik leefde mee met het resultaat. Ik wilde heel graag terugkeren. Dankzij voorzitter Joseph Allijns, die heel wat deed voor mijn terugkeur, lukte dat ook."