Witsel reageert voor het eerst: Iedereen mag zeggen of schrijven wat hij wil

Witsel reageert voor het eerst: "Iedereen mag zeggen of schrijven wat hij wil"

06-01-2017 19:13
2

Axel Witsel heeft voor het eerst gereageerd op zijn transfer naar China. Hij deed dat in een weekendinterview met de krant De Tijd. De middenvelder tekende een monstercontract bij Tianjin Quanjin. Hij kreeg daarvoor bakken kritiek, maar dat raakt hem niet.

"Toen ik naar Zenit Sint-Petersburg vertrok, zeiden de mensen net hetzelfde", aldus Witsel tegenover De Tijd. "Iedereen mag zeggen of schrijven wat hij wil. Het raakt mijn koude kleren niet. Het is niet aan iedereen gegeven de beslissing te nemen om naar China te verhuizen."

"Het is een verrijkende levenservaring, ook op menselijk vlak. Ik vind het leuk dat ik later tegen mijn kinderen kan zeggen dat we in China gewoond hebben", vervolgde Witsel, die zijn zuurverdiende centjes investeert in een luchtvaartmaatschappij.

Witsel is al twee jaar mede-eigenaar van Lindsky Aviation. In het Antwerpse luchtvaartbedrijf investeerde hij al 750.000 euro. "Op een dag wil ik CEO worden. Dat is mijn ambitie. Ik heb nog tijd genoeg om veel bij te leren."