Bormans over Brugse aanwinsten: Leko trok hen over de streep

Bormans over Brugse aanwinsten: "Leko trok hen over de streep"

06-01-2017 16:49

Sint-Truiden VV sloeg donderdag een grote slag door in één klap drie spelers te huren bij Club Brugge. Manager Philippe Bormans is tevreden met de aanwinst en nam ze even onder de loep.

Zo stelt Bormans dat Bruzzese niet zonder slag of stoot in doel zal staan. "Er is hem duidelijk gemaakt dat wij tevreden zijn over Lucas Pirard", klinkt het in Het Belang van Limburg. "Die blijft tot nader order onze eerste keuze. Het is aan Sebastien om de handschoen op te nemen." Met Brandon Mechele haalden de Kanaries verdedigende versterking. "Hij moet de concurrentie centraal achterin vergroten."

Voor op de flank trok STVV Boli Bolingoli aan. "Zijn profiel past in onze manier van spelen. Hij moet het duel aangaan met Cuevas" besluit de manager. Die gaf ook een pluim aan trainer Ivan Leko. "Onze coach heeft hen ons project voorgesteld en hen uitgelegd hoe zij daarin passen. Iedereen weet intussen dat Leko positief voetbal wil brengen en dat hij alles tot in de puntjes in orde wil hebben. Dat heeft de Bruggelingen mee over de streep getrokken."