Club Brugge spreekt met twee ploegen over uitleenbeurt van overbodige Storm

Club Brugge spreekt met twee ploegen over uitleenbeurt van overbodige Storm

05-01-2017 10:11
1

Club Brugge is van plan om een nieuwe ploeg te vinden voor Nikola Storm. De flankaanvaller kan niet overtuigen bij de Bruggelingen en mag (tijdelijk) vertrekken. Oud-Heverlee Leuven en Willem II zijn een optie.

Club Brugge meldt via de officiële kanalen dat Storm niet mee op stage trekt naar Spanje. De Bruggelingen onderhandelen met enkele ploegen voor een uitleenbeurt van de flankaanvaller. Het gaat om Oud-Heverlee Leuven en Willem II, die interesse tonen in Storm. Dit seizoen kwam Storm nauwelijks in het stuk voor. In de competitie speelde hij dit seizoen nog maar 49 minuten. Coach Michel Preud'homme had voor het seizoen op een doorbraak gehoopt, maar die is er dus nooit gekomen.

Vorig seizoen werd hij nog uitgeleend aan de streekgenoten van Zulte Waregem, maar ook daar kon hij zich niet opwerken tot basisspeler. Storm heeft bij Club Brugge wel nog een contract tot de zomer van 2019. Naast Storm worden ook Boli Bolingoli, Sébastien Bruzzese en Brandon Mechele uitgeleend. Zij trekken naar STVV.