'Van der Wiel heeft transfer bijna te pakken: opvallende move rechtsback'

'Van der Wiel heeft transfer bijna te pakken: opvallende move rechtsback'

Gepubliceerd: donderdag 5 januari 2017 om 08:20do 05-01-2017 om 08:20

Een opmerkelijke carrièremove lonkt voor Gregory van der Wiel. De 28-jarige rechtsback is op weg naar de Verenigde Arabische Emiraten, waar hij een contract voor anderhalf jaar kan tekenen bij Al Wahda.

Dat meldt Voetbal International. Van der Wiel is overbodig bij het Fenerbahçe van coach Dick Advocaat, die dit seizoen pas zes keer een beroep deed op de ex-speler van PSG. Van der Wiel was woensdagavond toeschouwer in Abu Dhabi bij het duel van Al Wahda met Al Jazira. Na afloop onderhandelde hij met de clubleiding.

Van der Wiel werd pas afgelopen zomer door Fenerbahçe overgenomen van PSG. Vorige maand zette Advocaat de 46-voudige Nederlandse international evenwel uit de selectie vanwege 'onprofessioneel gedrag'. "Spelers moeten respect hebben voor de ploeg en voor hun teamgenoten, ook als ze op de bank zitten. We zijn hier met een serieus vak bezig", luidde het commentaar van Advocaat, die eerder al eens botste met zijn landgenoot nadat die op de bank startte.

Van der Wiel begon zijn loopbaan bij Ajax en speelde vervolgens vier seizoenen voor PSG. Ook in Parijs werd hij nooit echt een vaste waarde, door de concurrentie van Serge Aurier.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws