Club Brugge stoomt door: 'Tweede wintertransfer op de testbank'

Club Brugge stoomt door: 'Tweede wintertransfer op de testbank'

03-01-2017 20:30

Club Brugge heeft in de loop van dinsdag zijn eerste wintertransfer voorgesteld. De Amerikaan Ethan Horvath wordt de nieuwe concurrent van Ludovic Butelle. Club heeft de smaak te pakken en zal nu snel een tweede wintertransfer voorstellen.

Woensdag zullen Helibelton Palacios en German Mera namelijk hun medische testen afleggen. Dat meldt Carlos Arturo Arango, die beide spelers in het oog houdt als watcher van Deportivo Cali. De interesse in dit tweetal was al een tijdje bekend. Palacios zal deze winter al komen om Ricardo van Rhijn het vuur aan de schenen te leggen op de rechtsachter. German Mera is een centrale verdediger, hij komt ook mee maar tekent pas voor volgend seizoen.

De vraag is nu of het Brugse bestuur de kern voldoende gewapend vindt met de komst van Horvath en Palacios. Een ander hardnekkig gerucht dat circuleert is namelijk dat over Simon Tibbling. De defensieve middenvelder van FC Groningen zou ook de oversteek kunnen maken naar Club, maar dat dossier is nog lang niet rond.