Update: Ogunjimi verbreekt contract: Eén van de beste ervaringen uit carrière

Update: Ogunjimi verbreekt contract: "Eén van de beste ervaringen uit carrière"

Gepubliceerd: dinsdag 24 januari 2017 om 21:40di 24-01-2017 om 21:40

Marvin Ogunjimi heeft een paar moeilijke jaren achter de rug, en dat is niet bepaald aan het beteren. Korea Football News meldt namelijk dat hij ook weg moet bij Suwon FC.

Ogunjimi tekende aan het begin van vorig jaar bij Suwon, een club uit de eerste afdeling van Zuid-Korea. De voormalige Rode Duivel bleek echter niet bepaald wat de Koreanen zochten. Amper een paar maanden later werd hij uitgeleend aan Ratchaburi, een club uit Thailand. Daar speelde hij zeven wedstrijden, maar kon hij maar één doelpunt scoren.

Nu laat de Koreaanse bron dus weten dat Suwon geen nieuwe kans geeft aan de spits. Zijn contract liep deze winter af, Suwon heeft beslist om het niet meer te verlengen. Korea heeft namelijk net als de Chinese competitie strenge regels als het gaat om buitenlandse spelers. Koreaanse ploegen mogen maar vijf buitenlandse spelers in de A-kern hebben, Suwon wil plaats maken voor een andere buitenlander. Ogunjimi, inmiddels al 29 jaar, zoekt dus een nieuwe uitdaging.

Dinsdag 24 januari 16.40 uur: Ogunjimi mag op zoek naar een nieuwe club. Dinsdag raakte bekend dat de aanvaller en Suwon beslist hebben om in onderling overleg uit elkaar te gaan. 

Dinsdag 24 januari 21.40 uur: Ogunjimi heeft al kort gereageerd op zijn vertrek in Zuid-Korea. Spijtig genoeg is de club naar de tweede klasse gedegradeerd en besloten we daarom het contract te ontbinden. Mijn avontuur in Azië was echter een van mijn beste ervaringen in mijn carrière", aldus Ogunjimi tegenover Gazet van Antwerpen

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Ogunjimi een Belgische eersteklasser nog iets bijbrengen?

(361 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws