'Pikante terugkeer van Lampard naar Londen in de maak: niet naar Chelsea'

'Pikante terugkeer van Lampard naar Londen in de maak: niet naar Chelsea'

03-01-2017 18:24

Frank Lampard staat voor een opvallende terugkeer naar de Premier League. De 38-jarige aanvallende middenvelder keert niet terug bij Chelsea of West Ham United, maar kan naar een andere Londense club, te weten Crystal Palace.

Dat melden The Sun en Croydon Advertiser. Lampard begon zijn loopbaan bij West Ham, waar hij als jeugdproduct het eerste haalde. In 2001 verkaste hij naar Chelsea, waar hij een grootheid werd. Lampard maakte vervolgens de keuze om naar Manchester City te verkassen, tot onvrede van Chelsea-fans. En de afgelopen twee jaren was de 106-voudig Engels international actief bij New York City.

Zijn dienstverband in de Verenigde Staten loopt af en Lampard is nog niet klaar met voetballen. Voordat de Engelsman zijn schoenen aan de wilgen hangt, wil hij nog even door. Palace kan doelpunten goed gebruiken en Lampard bewees in het verleden dat hij trefzeker is. Sam Allardyce is de nieuwe manager van de Londenaren en is druk bezig om zijn selectie te versterken. Ook Brighton & Hove Albion heeft interesse.