OFFICIEEL: Vagner verlaat Moeskroen en trekt naar Portugese zon

OFFICIEEL: Vagner verlaat Moeskroen en trekt naar Portugese zon

03-01-2017 16:16

Vagner Da Silva is niet langer doelman van Royal Excel Moeskroen. De Braziliaan verlaat de Henegouwers voor het Portugese Boavista. Moeskroen en Boavista kwamen een uitleenbeurt overeen voor de doelman.

Dat meldt de club via de officiële kansalen. Hij speelt de komende zes maanden in Portugal voor Boavista. Moeskroen trok Vagner in 2015 aan van Estoril Praia (Portugal) en in zijn eerste seizoen was de Brazilaanse doelman een zekerheid onder de lat bij Moeskroen. Hij stond in dat jaar 29 wedstrijden tussen de palen bij de hekkensluiter van de Jupiler Pro League.

Dit seizoen kon Vagner echter geen vaste basisstek krijgen bij zijn club. Vagner komt ook niet voor in de plannen van Mircea Rednic. Hij speelde slechts zeven wedstrijden in het lopende seizoen. De 24-jarige Matej Delac krijgt de voorkeur bij Moeskroen.

Zijn nieuwe club Boavista doet het meer dan behoorlijk in Portugal. De club staat momenteel op een mooie tiende stek in de Portugese Eerste Klasse. Vagner zal nu dus tot het einde van het seizoen proberen om de netten schoon te houden bij Boavista.

Bekijk het: Transferoverzicht Jupiler Pro League winter 2016-2017