OFFICIEEL: Napoli-president verwelkomt concurrentie voor Mertens bij de club

OFFICIEEL: Napoli-president verwelkomt concurrentie voor Mertens bij de club

03-01-2017 09:30
1

Napoli heeft de gewenste aanvallende versterking binnen. President Aurelio De Laurentiis heet Leonardo Pavoletti namelijk van harte welkom via zijn Twitter-account en dat duidt op een beklonken transfer.

De nieuwe spits komt over van Genoa. Bij de Napolitanen moet hij het gat opvullen na de zware knieblessure van Arek Milic. De Poolse spits werkt aan zijn comeback, maar Napoli houdt rekening met een eventuele terugslag. Dries Mertens kreeg bij de Napolitanen wel een kans in de spits. Napoli neemt echter het zekere voor het onzekere en haalt er toch een extra spits bij.

Pavoletti is een 28-jarige Italiaanse spits die in de voorbije maand niet heel veel meer in actie kwam bij Genoa. Hij begon het seizoen nog goed met twee goals in de tweede wedstrijd van het seizoen, maar in de negen duels dit seizoen kwam hij driemaal tot scoren. In de Coppa Italia trof Pavoletti één keer het doel. Vorig seizoen scoorde de spits nog veertien keer in 25 duels. Het is dus nog maar de vraag of hij Mertens ook uit de basis kan spelen.