Dit is een hele mooie en grote club die bij de top-acht van Nederland hoort

"Dit is een hele mooie en grote club die bij de top-acht van Nederland hoort"

02-01-2017 15:30

Stijn Vreven is maandag het stralende middelpunt bij NAC Breda. De kwakkelende Jupiler League-club presenteerde de voormalige trainer van Waasland Beveren en Lommel United als nieuwe coach..

De 43-jarige Vreven, die jarenlang te boek stond als 'De Indiaan' is blij en dankbaar met de kans. "Zo voel ik dat echt", zegt hij tegen NAC TV. "De realiteit is dat NAC achtste staat in de eerste divisie. Maar dit is een hele mooie en grote club die bij de top-acht van Nederland hoort."

"Ik blij dat ik hier de trainer mag zijn. Trots ook, omdat ik weet dat heel veel trainers hier zouden willen werken. Heb veel zin in om te beginnen. De supporters, de mediabelangstelling: aan alles voel je dat NAC een grote club is."

Vreven staat te popelen. "Ik ken het DNA van de club en weet hoe moeilijk het is hier als speler van de tegenstander te komen. Met Jelle ten Rouwelaar en Rob Penders zijn er twee clubiconen die weten hoe het hier aan toeging in de goede tijd. Die tijd moet terugkomen, het wij-gevoel en de interactie met de supporters moet terugkomen. De ambitie is om terug te keren naar de Eredivisie."