OFFICIEEL: Vreven zet handtekening onder contract bij NAC Breda

OFFICIEEL: Vreven zet handtekening onder contract bij NAC Breda

01-01-2017 21:35

Stijn Vreven heeft een nieuwe job gevonden. De trainer trekt terug naar Nederland. Hij gaat aan de slag bij NAC Breda, waar hij zijn handtekening zette onder een contract van een half jaar.

De Nederlandse club meldt op de officiële website dat Vreven aan de slag gaat bij de club. 'NAC Breda heeft een akkoord bereikt met Stijn Vreven als nieuwe hoofdtrainer. De 43-jarige Belg tekent bij de Parel van het Zuiden een contract tot juli 2017, met een optie om het contract met minimaal een jaar te verlengen tot medio 2018', klinkt het.

Onze landgenoot zat sinds eind oktober zonder club, nadat hij vanwege de tegenvallende resultaten aan de kant werd geschoven bij Waasland-Beveren. Vreven, die als speler al actief was in Nederland, moet NAC alsnog aan promotie naar de Eredivisie proberen te helpen.

NAC had voor het seizoen hoge ambities, maar maakt deze met een voorlopige achtste plaats niet waar. Trainer Marinus Dijkhuizen kreeg om deze reden onlangs zijn ontslag. Maandagochtend leidt de coach zijn eerste training bij NAC.