Clubicoon onder de indruk van Vossen: Hij is van onschatbare waarde

Clubicoon onder de indruk van Vossen: "Hij is van onschatbare waarde"

01-01-2017 19:40

Jelle Vossen heeft dit seizoen andermaal kunnen overtuigen dat hij belangrijk kan zijn voor Club Brugge. De spits is de topschutter van de Bruggelingen. Hij werd door Het Nieuwsblad in het team van de heenronde gezet. Niet meer dan terecht, volgens Jan Ceulemans.

Het clubicoon van Club Brugge is enorm onder de indruk van Vossen. "Een spits van onschatbare waarde", klinkt het in Het Nieuwsblad. "Hij zat vaak op de bank maar heeft zich nu zeer terecht na lang wachten opgeworpen tot onmisbaar. Jelle is van onschatbare waarde voor Club, vind ik", aldus de voormalige speler en trainer van de Bruggelingen.

Vossen is aan een goed seizoen bezig bij Club Brugge. Hij speelde tot dusver 27 wedstrijden voor de Bruggelingen dit seizoen. Daarin was hij goed voor veertien doelpunten en zeven assists. Bij het Brugse publiek is hij ook al snel een publiekslieveling geworden. Abdoulay Diaby was vorig seizoen nog de eerste keuze van Michel Preud'homme, maar zal moeten knokken om een basisplaats te krijgen.