Bemiddeling op komst bij Anderlecht? ''Zie het nog goed komen''

Bemiddeling op komst bij Anderlecht? ''Zie het nog goed komen''

01-01-2017 17:14

Het was op zijn minst uitgedrukt een bewogen jaar voor Olivier Deschacht. De verdediger brak het record van meest gespeelde wedstrijden voor Anderlecht, maar was achteraf het middelpunt van de storm die zich optrok rond gokwedstrijden.

Deschacht zou zich nog steeds aan een boete mogen verwachten voor zijn betrokkenheid in deze gok-affaire. Alsof dit nog niet erg genoeg was, viel Deschacht ook nog eens naast de spelersgroep van coach René Weiler. De Zwitser beschuldigde het Anderlecht-icoon ervan te lekken naar de pers. Ondertussen is Deschacht wel weer aan het trainen met de A-kern, maar een wedstrijd bij de elite van de Brusselaars zit er voorlopig nog niet in.

Aimé Anthuenis, die zelf tweemaal kampioen speelde als coach van Anderlecht, geeft mee aan De Zondag dat niemand hoeft te wanhopen. ''Ik zie het nog goed komen tussen hem en Weiler. Ze zouden elkaar moeten zoeken in een gesprek. Bovendien kan Deschacht met zijn ervaring, kwaliteiten en verdiensten Anderlecht na nieuwjaar nog helpen'', besluit de gewezen trainer van Anderlecht.