'Man U wil Carrasco beroven van duo ploegmaats voor liefst 170 miljoen euro'

'Man U wil Carrasco beroven van duo ploegmaats voor liefst 170 miljoen euro'

01-01-2017 12:28

Manchester United heeft genoeg geld voorhanden om voor klappers op de transfermarkt te zorgen. De club van manager José Mourinho wordt nu zelfs in verband gebracht met een dubbele deal voor twee Atlético Madrid-sterren.

The Times-journalist Duncan Castles stelt dat United niet alleen plant om Antoine Griezmann te strikken, maar ook Saul Niguez wil hebben. Voor de dubbeldeal is een bedrag van 170 miljoen euro nodig, meent de reporter die nauwe banden onderhoudt met Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Mourinho.

'Ondanks de hoge gelimiteerde transfersommen van in totaal 170 miljoen euro, die afgelopen zomer werden opgenomen in nieuwe contracten tot medio 2021, gelooft United dat het nog kan onderhandelen om de transfersommen naar beneden te krijgen. United is bereid om te wachten en pas op het laatste moment zaken te doen', schrijft Castles in de krant.

In de tijd tot aan de zomer zit United echter niet stil. Mourinho wil volgens The Times namelijk af van Morgan Schneiderlin, Memphis Depay, Bastian Schweinsteiger en Wayne Rooney. Dat terwijl Jose Fonte op de verlanglijst staat.