'Lommel United haalt ervaren landgenoot terug naar de Belgische velden'

'Lommel United haalt ervaren landgenoot terug naar de Belgische velden'

30-12-2016 21:17

De ploegen uit de Tweede Klasse B zijn ook druk op zoek naar de gewenste versterkingen. Lommel United lijkt nu een mooie slag te hebben geslagen op de transfermarkt. Wouter Corstjens staat op het punt om bij de Limburgers aan de slag te gaan.

Lommel United eindigde in de eerste periode als zevende en voorlaatste, terwijl het met amper 2 op 18 dezelfde positie bezit in de tweede periode. Lommel United moet dus vrezen voor degradatie en hoopt met Corstjens een belangrijke aanwinst voor de defensie te hebben gevonden. De 29-jarige verdediger staat nu nog onder contract bij het Panaitolikos, maar zit op een zijspoor bij de Griekse eersteklasser.

Corstjens verliet AA Gent in de zomer van 2015 voor Panaitolikos, maar dat avontuur is totaal mislukt. Onze landgenoot kwam sinds zijn komst amper drie keer in actie voor de club en speelde dit seizoen nog geen enkele minuut. Een spoedig vertrek is dan ook logisch. Corstjens, die eerder onder contract stond bij AA Gent, Westerlo, Lierse SK en Waasland-Beveren, heeft volgens Het Belang van Limburg al zijn medische testen afgelegd bij Lommel United.