'Zulte Waregem hakt spoedig knoop door in dossier absolute smaakmaker'

'Zulte Waregem hakt spoedig knoop door in dossier absolute smaakmaker'

30-12-2016 20:52

Zulte Waregem is achter de schermen bezig met beslissingen met betrekking tot de selectie. Middenvelder Sebastiaan Brebels werd uitgeleend aan Cercle Brugge, terwijl de jonge Louis Bostyn zijn contract verlengt. Binnenkort neemt Essevee ook een besluit over Soualiho Meïté. 

Zulte Waregem huurt de getalenteerde middenvelder dit seizoen van OSC Lille. De 22-jarige Meïté kan echter worden overgenomen van de Fransen. Zulte Waregem heeft namelijk de eenzijdige optie om volledig in het bezit te komen van de transferrechten van Meïté. De verdedigende middenvelder lijkt echter moeilijk te behouden voor de Oost-Vlamingen.

Meïté staat namelijk op de radar bij diverse clubs uit buitenlandse topcompetities. De Franse jeugdinternational maakt echter sowieso het seizoen af in het Regenboogstadion, zo bevestigde de nummer drie uit de Jupiler Pro League al. Zulte Waregem lijkt Meïté na het seizoen echter voor een mooie transfersom te willen verkopen. Maar het moet dan eerst de transferrechten verkrijgen.