UPDATE: 'Vreven topkandidaat voor job, onderhandelingen verlopen constructief'

UPDATE: 'Vreven topkandidaat voor job, onderhandelingen verlopen constructief'

29-12-2016 23:01

Het lijkt niet meer lang te gaan duren vooraleer Stijn Vreven een nieuwe club vindt. De kans is groot dat hij de nieuwe trainer van NAC Breda wordt. Vreven is één van de topkandidaten om de nieuwe coach te worden.

Zijn zaakwaarnemer Evert Maesschalck gelooft in de kansen van Vreven. "Wij staan open voor NAC. Dat is geen geheim", zegt hij aan BN De Stem. De Nederlandse krant meldt ook nog dat technisch directeur Hans Smulders de ex-coach van Waasland-Beveren al benaderd heeft.

"Wij hebben een goed gevoel bij NAC", zegt Maesschalck nog. "Stijn is iemand met een enorme passie voor voetbal die zorgvuldig zijn weg kiest. Hij is bij Neerpelt in de Derde Klasse begonnen en via een kleinere club als Dessel Sport in de Tweede Klasse naar Lommel United gegaan", somt de zaakwaarnemer op.

"Vervolgens heeft hij bewust de stap gezet naar Waasland-Beveren in de Eerste Klasse. Stijn is communicatief sterk en kan zichzelf goed duidelijk maken. Bij Waasland-Beveren leidde hij de trainingen dikwijls in het Engels. Dat is voor hem geen probleem", besluit Maesschalck. Naast Vreven zou ook Jean-Paul De Jong een kandidaat zijn.

Update 29-12, 23.01: Stijn Vreven heeft de beste papieren voor de vacante trainerspositie bij NAC Breda. Dat meldt Omroep Brabant. De kans is groot dat de ex-coach van Waasland-Beveren de opvolger wordt van de vorige week ontslagen Marinus Dijkhuizen. De onderhandelingen verlopen constructief, maar er ligt nog geen akkoord.