'Kink in de kabel voor Anderlecht? Transfertarget weken out met blessure'

'Kink in de kabel voor Anderlecht? Transfertarget weken out met blessure'

29-12-2016 19:31

RSC Anderlecht wil zwaar toeslaan in januari. Paars-wit greep al twee jaar op rij naast de titel en dat is in Brussel onaanvaardbaar. Daarom wil Herman Van Holsbeeck nog extra kwaliteit toevoegen aan de huidige selectie. In aanvallend opzich viel het oog van de Anderlecht-manager op Mikael Ishak, maar dat verhaal lijkt op een teleurstelling uit te draaien.

De transfer van de Zweedse spits komt immers op de helling te staan. Ishak liep volgens Metro een knieblessure op tijdens een training. Hij heeft een verrekking aan de binnenste ligamenten en zal minstens enkele weken aan de kant staan. Ishak moet alvast forfait geven voor een oefenstage met de Zweedse nationale ploeg begin januari.

Voor paars-wit is dit nieuws mogelijk een serieuze domper. De Brusselaars zijn namelijk op zoek naar een vervanger voor Hamdi Harbaoui, die niet in de bovenste schuif ligt van trainer René Weiler. Ishak, wiens contract bij FC Randers komende zomer afloopt, was één van de belangrijkste kandidaten op het lijstje van Anderlecht.