Milan kan geen 15 miljoen euro betalen, dus ik denk dat het Inter wordt

"Milan kan geen 15 miljoen euro betalen, dus ik denk dat het Inter wordt"

29-12-2016 14:39

Het lijkt bijna een zekerheid dat Milan Badelj deze winter van club gaat verwisselen, maar wat zijn nieuwe werkgever wordt is nog niet zeker. Volgens zijn zaakwaarnemer maakt Internazionale de grootste kans op de handtekening van de Fiorentina-middenvelder.

"We hebben met verschillende clubs gepraat over Badelj, maar op dit moment is er niets concreets", zegt makelaar Dejan Joksmiovic tegen Corriere dello Sport. "Ik denk niet dat er nieuws zal zijn voor 3 of 5 januari. Maar ik denk dat het Inter gaat worden, omdat AC Milan op dit moment niet twaalf tot vijftien miljoen euro kan veroorloven en dat bedrag is nodig om hem bij Fiorentina weg te krijgen."

Het kan ook zo zijn dat het helemaal niet tot een transfer gaat komen, zegt Joksmiovic. "Fiorentina heeft nooit officieel gezegd dat het Badelj gaat verkopen, en het is ook nog goed mogelijk dat hij tot de zomer blijft, of zelfs langer. Maar het is onmogelijk dat we zijn contract gaan verlengen", aldus de zaakwaarnemer over de 27-jarige middenvelder, die afgelopen zomer in de serieuze belangstelling stond van AC Milan.