Breaking news

Over en out voor Witsel: 'Nul procent kans dat hij het EK nog haalt'

Engelse analist hekelt Mignolet, maar maakt verschrikkelijke flater

Engelse analist hekelt Mignolet, maar maakt verschrikkelijke flater

Gepubliceerd: woensdag 28 december 2016 om 13:30wo 28-12-2016 om 13:30

Jürgen Klopp heeft het met Liverpool aardig op de rit staan, maar volgens oud-verdediger en analist Jamie Carragher heeft de Duitser op één plek een groot probleem: onder de lat. Carragher vindt dat de club niet kan bouwen op Simon Mignolet, en al zeker niet op Robert Karius.

Volgens Carragher worden de verdedigers van Liverpool onzeker door het gedrag van de keepers onder de lat. "Je kunt zeggen dat er slecht verdedigd wordt, maar op momenten wil je als verdediger gewoon dat je keeper je redt", zegt Carragher tegen Sky Sports. "Dat is waarom hij daar staat. Je speelt geen wedstrijd zonder een fout te maken, en op dat moment komt je keeper eraan te pas."

Om echt een gooi naar de titel te doen moet Liverpool volgens Carragher een oude bekende van de Premier League terughalen. "Als iemand tegen je zegt dat de transfermarkt open is en je Joe Hart kan halen, moet je dat doen. Als ik Klopp was, zou ik dat doen. Klopp heeft weinig uitgegeven sinds hij is gekomen. Hij heeft het geweldig gedaan met de huidige ploeg. Als hij een kans krijgt een keeper te halen die Premier League-titels heeft gewonnen, dan doe je dat", aldus Carragher over Hart, die door Torino wordt gehuurd van Manchester City.

Dat laatste is meteen de reden waarom Hart helemaal niet naar Liverpool kan gaan. Hij heeft dit seizoen al voor twee verschillende ploegen gespeeld. Volgens de regels van de UEFA is het niet toegestaan om er nog een derde club bij te pakken. Je mag wel aangesloten zijn bij een derde team, maar er niet voor spelen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws