Exit Vanhaezebrouck? Hij is het beu om alles te herhalen

Exit Vanhaezebrouck? "Hij is het beu om alles te herhalen"

Gepubliceerd: woensdag 28 december 2016 om 13:00wo 28-12-2016 om 13:00

Hein Vanhaezebrouck is niet helemaal zichzelf deze week. De trainer van AA Gent geeft geen interviews meer en bekeek de wedstrijd van dinsdag heel gelaten. Gilles De Bilde dat hij het een beetje gezien heeft bij AA Gent.

Normaal staat Vanhaezebrouck druk te coachen langs de lijn, zeker bij een achterstand. Nu kwam hij niet van de bank af tijdens de 2-0 nederlaag tegen Racing Genk. "Vanhaezebrouck verbeet de frustratie op de bank en coachte 90 minuten niet. Dat is op zich ook wel verbazingwekkend. Hij is het beu om alles tot in den treure te herhalen. En is hij het zelf niet beu als coach? Ik weet het niet, het was wel opvallend hoe gelaten hij was", vertelt De Bilde op VTM.

Collega Wim De Coninck vreest dat Vanhaezebrouck de passie een beetje kwijt is bij Gent. "Vanhaezebrouck geeft graag en veel uitleg, maar hij moet nu altijd opnieuw dezelfde plaat opleggen en hij is het beu verteld. Ze gaan zich in de winter vooral achterin moeten versterken. 7 op 33 buitenshuis, wat moet hij doen of zeggen achteraf? Het is moeilijk voor hem."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat moet Vanhaezebrouck na dit seizoen doen?

(775 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws