Raman streng voor STVV: ''Dit heeft niks met voetbal te maken''

Raman streng voor STVV: ''Dit heeft niks met voetbal te maken''

28-12-2016 10:17

Sint-Truiden pakte dinsdag een punt tegen Standard Luik: 2-2. STVV stond nochtans al vroeg met een man minder op het veld na een rode kaart voor Mamadou Bagayoko, die Benito Raman hard onderuit schoffelde. Raman was niet te spreken over de instelling van de thuisploeg.

Raman had na de match nog last. "Ik voel het nog altijd aan mijn enkel, ja", vertelde de Standard-aanvaller voor de camera van PlaySports. Raman reageerde ook op de rode kaart van Bagayoko. "Hij kwam gewoon te laat. Het was volgens mij een fout tussen geel en rood in. Al was het geen foute beslissing om hem van het veld te sturen. We hadden gehoord dat de jongens van STVV de opdracht kregen om er hard in te vliegen, maar dit heeft niks met voetbal te maken'', is hij ook streng voor STVV-coach Ivan Leko.

Standard wist uiteindelijk niet optimaal te profiteren van de situatie. "Ik denk niet dat het zoveel uitmaakt dat STVV met zijn tienen verder moest. Even later speelde ze al opnieuw met 5 achteraan. Daardoor is er weinig ruimte en is het heel moeilijk. En zij spelen dan op de counter'', luidde de bondige analyse van Raman.