Alderweireld en Tottenham komen bijna met goed nieuws

Alderweireld en Tottenham komen bijna met goed nieuws

25-12-2016 22:45

Toby Alderweireld en Tottenham is van bij het begin een goed huwelijk. De verdediger werd direct een basisspeler en behoort ondertussen tot een van de beste op zijn positie ter wereld. Tottenham wil hem dan ook graag langer houden.

Volgens de Daily Mirror onderhandelen alle partijen momenteel over een contracterlenging. De Rode Duivel heeft een contract tot 2020, maar dat zou opengebroken kunnen worden . Alderweireld verdient momenteel zo'n 55.000 euro per week en heeft daarmee een van de lagere lonen van alle Rode Duivels. Dat zou in het nieuwe contract kunnen veranderen.

Tottenham wil Alderweireld een contract tot 2022 aanbieden. Daarmee zou hij de zoveelste in een rij zijn die zijn contract verlengt bij de Engelse topclub. Bijna alle topspelers zoals Hugo Lloris, Harry Kane en Jan Vertonghen en ook trainer Mauricio Pochettino kregen al een nieuw contract.

Tottenham staat momenteel op een vijfde plaats in het klassement, maar de kloof met het nummer twee, Liverpool, bedraagt maar vier punten.