'Kluivert en PSG-trainer steggelen over gewilde back van 25 miljoen euro'

'Kluivert en PSG-trainer steggelen over gewilde back van 25 miljoen euro'

24-12-2016 20:19

Paris Saint-Germain gaat mogelijk nóg een deal sluiten met VfL Wolfsburg. Na de afgeronde van Julian Draxler zou de Ligue 1-grootmacht ook belangstelling hebben voor Ricardo Rodriguez. Trainer Unai Emery wil de Zwitserse back graag aan zijn selectie toevoegen. 

Sportkrant L'Equipe meldt echter dat er sprake is van een interne discussie bij PSG. Technisch directeur Patrick Kluivert zou geen heil zien in de komst van de international. Momenteel bevat de PSG-selectie met Layvin Kurzawa en Maxwell al twee linksbacks, is het argument van de td. Emery wil nu al een opvolger voor Maxwell vastleggen. De Braziliaan is 35 jaar en zijn contract loopt komende zomer af. 

De 24-jarige Rodriguez speelt sinds 2012 voor Wolfsburg. Afgelopen zomer werd de vrijetrappenspecialist nog gelinkt aan onder meer Real Madrid en Chelsea. In Duitsland heeft Rodriguez een contract tot medio 2019. De vleugelverdediger moet zo'n 25 miljoen euro kosten. Voor Draxler werd vrijdag ruim veertig miljoen euro afgetikt door PSG.