Depoitre hint over terugkeer naar België: Juiste vraag stellen

Depoitre hint over terugkeer naar België: "Juiste vraag stellen"

24-12-2016 08:50
1

Laurent Depoitre trok afgelopen zomer met hoge verwachtingen naar FC Porto, maar daar is tot dusver geen plaats in de basis voor hem weggelegd. Afgelopen week scoorde hij pas zijn eerste competitiedoelpunt voor de Draken. Hij denkt dan ook na over de toekomst en een eventuele terugkeer.

Maar die zal nog niet voor deze winter zijn. "Momenteel is het te vroeg om de omgekeerde beweging te maken", aldus Depoitre in Het Laatste Nieuws. "Ik wil niet denken aan een transfer voor ik echt mijn kans heb gehad. Later zou ik het me niet graag beklagen dat ik nooit heb kunnen tonen tot wat ik in staat ben."

Het was een grote stap die hij afgelopen zomer zette, maar de spits staat er nog wel achter. "Kijk, ik ben uit mijn comfortzone getreden door te kiezen voor een nieuwe uitdaging in Portugal. Daar heb ik tot vandaag nog geen spijt van." De huidige situatie kan echter niet blijven duren. "Het staat vast dat ik niet tevreden kan zijn met een jaar op de bank, zelfs al is het bij Porto. Als dat toch het geval is, moet ik op het einde van het seizoen de juiste vraag stellen: blijven of niet?"