'Barcelona kan geflopte verdediger slijten aan nummer negentien van Engeland'

'Barcelona kan geflopte verdediger slijten aan nummer negentien van Engeland'

Gepubliceerd: vrijdag 23 december 2016 om 14:32vr 23-12-2016 om 14:32

Aleix Vidal vertrekt mogelijk na anderhalf jaar bij FC Barcelona. Swansea City, de nummer negentien van de Premier League, heeft belangstelling voor de bankzitter.

Swansea heeft het lastig in de Premier League en gaat de transfermarkt op om de selectie van vers bloed te voorzien. De clubleiding mikt hoog, getuige de belangstelling voor Vidal. De 27-jarige vleugelverdediger speelde dit seizoen pas één competitiewedstrijd voor de Catalaanse grootmacht en mag bij een goed bod vertrekken van trainer Luis Enrique.

De volgende bestemming wordt mogelijk Swansea, meldt El Mundo Deportivo. Bob Bradley, de geplaagde manager van de club uit Wales, heeft Vidal hoog zitten en hoopt na Fernando Llorente, Borja Baston, Angel Rangel en Jordi Amat een vijfde Spanjaard in zijn selectie te kunnen verwelkomen. Barça telde anderhalf jaar geleden nog zeventien miljoen euro neer voor Vidal.

Het is hoe dan ook de vraag of Vidal een transfer naar Swansea ziet zitten. Enkele weken geleden liet hij weten voor zijn kans te willen gaan in Camp Nou. "Ik zou gek zijn als ik zou zeggen dat ik hier weg wil. Ik heb in ieder geval niet de intentie om te vertrekken. Ik heb een contract en zit bij de beste club ter wereld."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws